Welkom bij mijn gemaakte webdesigns

De kracht van het webdesign
Is niet het eindresultaat, maar de weg die is afgelegd van concept tot ontwerp
Bekijk het snel!

De uitstraling die ik een website mee wil geven moet niet alledaags zijn, deze moet opvallen door de vormgeving die je een website meegeeft. Hierbij is het belangrijk dat de opdrachtgever zich niet alleen herkent in het doel van de website, maar ook zijn betrokkenheid in de website terugziet.

Mijn streven is om elke website een persoonlijke touch mee te geven, zodat deze uit duizenden te herkennen is. De vormgeving van een website is hierbij voor mij het belangrijkste uitgangspunt.

image
Webdesign

IJssel
vaart

De huisstijl van Stichting IJsselvaart is de basis geweest voor deze website. De doelgroep voor deze website zijn vooral volwassenen en ouderen.
Bekijk snel
image
Webdesign

Website
Kupan

De doelstelling van dit re-design is het optimaliseren van de bedrijfswebsite. Hierbij moet gedacht worden aan een re-design van de vormgeving, structuur en het weergeven van de verschillende content.
Bekijk snel
image
Webdesign

Tra
vellu

Travellu wil meer zijn dan een organisatie waar mensen een reis kunnen boeken. Men wil zich profileren als full service reisorganisatie die de klanten een volledige experience geeft.
Bekijk snel

Laatste ontwerpen

Benieuwd geworden naar mijn laatst gemaakte projecten?
Bekijk ze snel hiernaast, door te klikken op één van deze vier projecten kom je vanzelf terecht op de juiste pagina.
Veel plezier!