Hi, Ik ben Anne en Digital Designer

Van jongs af aan heb ik al een passie voor design. Ik ga de uitdaging aan op het gebied van user interface-, user experience- en graphic design. Zo ontwerp ik online- en offline media-uitingen. Dit in samenwerking met de gebruiker en opdrachtgever.

Leer mij kennen

Begonnen als grafisch designer, verder ontwikkelt naar een user interface en experience designer. Waarbij ik gefascineerd ben door gebruikerservaringen.

Gepassioneerd en geïnspireerd door mijn omgeving. Ik houd ervan om de uitdaging aan te gaan en dan een perfecte oplossing voor de gebruiker en opdrachtgever te ontwerpen...

Mijn drie passies

https://www.creativeday.nl/Webdesign
Bij het ontwikkelen van een website of webshop is het niet alleen belangrijk hoe deze eruit ziet qua kleur, typografie en lay-out maar juist hoe de interactieve elementen met elkaar samenwerken.
https://www.creativeday.nl/Webapplicaties
Bij het ontwikkelen van een webapplicatie staan de wensen van de eindgebruiker en opdrachtgever op de eerste plaats. Bij een webapplicatie is er interactie tussen de gebruiker en het systeem, zij kunnen namelijk zelf een product of dienst samenstellen.
https://www.creativeday.nl/Graphic%20Design
Bij het ontwerpen van een graphic design zijn de combinaties en verhoudingen van kleur, typografie, fotografie en illustraties belangrijk. Deze moeten met elkaar in harmonie staan.
Uitgelichte cases
Ticket webshop
Een ticketwebshop om gemakkelijk je concerttickets te bestellen.
Menukaart
Een speelse maar tegelijkertijd een moderne menukaart.
YourStyle
Een webapplicatie waarin de gebruiker zijn woning mee kan inrichten en direct de geselecteerde producten kan bestellen.
Shoe webshop
Ontdek de unieke webwinkel, waar je jouw eigen, sneakers kunt samenstellen en creëren.
Kupan website
De vernieuwde bedrijfswebsite van Kupan.
Creative2day
Een magazine waarin de vraag "wie ben ik in vormgeving" wordt beantwoord.