Ik ben een digital designer

Bij het ontwikkelen van een webapplicatie staan de wensen van de eindgebruiker en opdrachtgever op de eerste plaats. Dit wordt in kaart gebracht door het maken van customer journey en persona's.

Bekijk hieronder de cases

De webapplicatie cases

Kies een case en leer meer over het ontwerpproces

Uitgelichte projecten

De eindgebruiker staat centraal.

Bij het ontwikkelen van een webapplicatie staan de wensen van de eindgebruiker en opdrachtgever altijd op de eerste plaats. Bij een bestaande webapplicatie wordt er eerst gekeken naar de problemen waar de eindgebruikers tegen aan lopen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door de customer journey in kaart te brengen, persona’s te ontwikkelen en cardsorting tests uit te voeren. Tevens worden de wensen in kaart gebracht om tot een volledige requirementlijst te komen.

Bij een webapplicatie die van de grond af aan gebouwd dient te worden, wordt er gekeken naar de wensen van de eindgebruiker en opdrachtgever. Van daaruit worden er wireframes, prototypes en een grafisch design ontwikkelt die getest worden bij de eindgebruikers. Het testen gebeurt meerdere malen tijdens de ontwikkeling van het product om de oplossing zo goed mogelijk aan te kunnen laten sluiten bij de eindgebruiker.