Hi, Ik ben een digital designer

Bij het ontwikkelen van een webapplicatie staan de wensen van de eindgebruiker en opdrachtgever op de eerste plaats. Bij een webapplicatie is er interactie tussen de gebruiker en het systeem, zij kunnen namelijk zelf een product of dienst samenstellen.

Projecten en Cases

https://www.creativeday.nl/Yourstyle
Een webapplicatie waarmee de gebruiker zijn woning kan inrichten en direct de geselecteerde producten kan bestellen.
https://www.creativeday.nl/Go%20Your%20Way
De fitness app om gezond en fit te blijven.
https://www.creativeday.nl/WorkSmart
Het platform is bedoeld om lopende taken efficiënt af te ronden.
https://www.creativeday.nl/PIM-Systeem
Nieuwe user interface voor het Product Informatie Management (PIM) systeem.
https://www.creativeday.nl/Two%20Season%20Bites
Een webapplicatie waarmee het mogelijk is je eigen seizoensgerecht mee samen te stellen.

De eindgebruiker staat centraal.

Bij het ontwikkelen van een webapplicatie staan de wensen van de eindgebruiker en opdrachtgever altijd op de eerste plaats. Bij een bestaande webapplicatie wordt er eerst gekeken naar de problemen waar de eindgebruikers tegenaan lopen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door de customer journey in kaart te brengen, persona’s te ontwikkelen en cardsortingtests uit te voeren. Tevens worden de wensen in kaart gebracht om tot een volledige requirementlijst te komen.

Bij een webapplicatie die van de grond af aan gebouwd dient te worden, wordt er gekeken naar de wensen van de eindgebruiker en opdrachtgever. Van daaruit worden er wireframes, prototypes en een grafisch design ontwikkeld die getest worden bij de eindgebruikers. Het testen gebeurt meerdere malen tijdens de ontwikkeling van het product om de oplossing zo goed mogelijk aan te kunnen laten sluiten bij de eindgebruiker.