Welkom bij mijn webapplicatie:

Delicious Smoothies
De gebruiker op een interactieve manier geïnteresseerd en betrokken laten zijn.
Het project

Dit schoolproject met als doel inspiratie te leveren voor gezonde smoothies. De focus ligt hier op interactie in combinatie met visuele elementen. De doelgroep hierbij zijn de jonge gebruikers die overtuigt moeten worden om gezonder te gaan eten. Voornamelijk achterliggende informatie over fruit is in deze applicatie van belang.

Binnen de interface is de navigatie onderin geplaatst in een HUD (Head Up Display). De gebruiker krijgt de mogelijkheid om alle onderdelen van de applicatie te bekijken terwijl alle standaardknoppen altijd te gebruiken zijn. Daarnaast kan de gebruiker te aller tijden zien welke smoothie gemaakt wordt wanneer diverse producten worden toegediend. Zo zijn alle varianten interactief te beïnvloeden.Character en App ontwerp

Het character is gebaseerd op een pak yoghurt. De gebruiker heeft deze in de applicatie nodig heeft voor het maken van zijn smoothie.

Smoothie Wereld


De interface

De navigatie van de applicatie bevindt zich onder in het scherm zodat deze altijd in beeld blijft. Met de navigatie is de gebruiker in staat om in te zoomen op verschillende gebieden. Tevens kan de gebruiker zien welk soort smoothie hij aan het maken is.

Smoothie Wereld

Gebruikte programma’s

Adobe Illustrator
Met Adobe Illustrator heb ik alle vormgeving gemaakt. Ik heb zowel het character als alle omgevingen zelf getekend.
Adobe Edge Animate
In Adobe Edge Animatie heb ik de applicatie gebouwd. Hierbij moet gedacht worden aan het animeren van het character en coderen van de interactieve elementen die beschikbaar zijn in de applicatie.
Javascript
Met behulp van Javascript zijn de interactieve elementen tot stand gekomen.

Unieke ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn unieke ontwerpen?
Bekijk ze hiernaast, door te klikken op één van deze vier ontwerpen kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!