Welkom bij mijn gemaakte webdesigns

De kracht van het webdesign
Is niet het eindresultaat, maar de weg die is afgelegd van concept tot ontwerp
Bekijk het snel!


Webdesign is niet alleen vormgeving maar heeft te maken met interactie

Bij het ontwikkelen van een website of webshop is het niet alleen belangrijk hoe deze eruit ziet qua kleur, typografie en layout maar ook hoe de interactieve elementen met elkaar samenwerken.

Hoe zorg je er voor dat de vormgeving en interactie nauw op elkaar aansluiten?

Hoe pas je call-to-action op de juiste manier toe?

Dit zijn enkele vragen die ik zou stellen om een website of webshop goed aan te laten sluiten bij de doelgroep. Contact leggen met de doelgroep en het maken van wireframes helpt hierbij. Vervolgens is de vormgeving een toegevoegde waarde om de identiteit van de opdrachtgever of/en product te vergroten. Huisstijl, call-to-action, buttons, foto’s, teksten en formulieren ondersteunen dit.

image
Webdesign
Travellu wil meer zijn dan een organisatie waar mensen een reis kunnen boeken. Men wil zich profileren als full service reisorganisatie die de klanten een volledige experience geeft.
Bekijk snel
image
Webdesign
Het doel van deze webshop is het verkopen van sneakers. De uitstraling van de webshop moest een stoer tintje meekrijgen.
Bekijk
image
Webdesign
Het doel van deze website is om de webapplicatie Two Season Bites te promoten. De gebruiker krijgt door de website meer informatie over het tot stant komen van de applicatie en waarom deze een meerwaarde is in hun dagelijks leven.
Bekijk snel
image
Webdesign
De doelstelling van dit re-design is het optimaliseren van de bedrijfswebsite. Hierbij moet gedacht worden aan een re-design van de vormgeving, structuur en het weergeven van de verschillende content.
Bekijk snel
image
Webdesign
De huisstijl van Stichting IJsselvaart is de basis geweest voor deze website. De doelgroep voor deze website zijn vooral volwassenen en ouderen.
Bekijk snel
image
Webdesign
Het doel van de betalingspagina was om een betalingsproces te ontwikkelen waarin de gebruiker gemakkelijker door het proces loopt.
Bekijk snel

Laatste ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn nieuwste projecten?
Bekijk ze snel hiernaast, door te klikken op één van deze vier projecten kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!