Bedrijfswebsite Kupan


 • Bedrijfswebsite Kupan

 • De ideeën en de oplossing
  Doordat er interviews zijn gehouden ben ik erachter gekomen dat de bezoeker een aantal onderdelen mist op de bedrijfswebsite. Het gaat hierbij om: klantreviews, als ik contact opneem met kupan met welke personen heb ik dan te maken?, het downloaden van documenten en productfoto’s. De bezoeker ziet dus graag meer informatie over de service en producten van Kupan. De oplossing hiervoor is een sectie voor referenties, een aparte categorie waar de bezoeker zaken kan lezen over Kupan. Hieronder valt meer informatie over de personen die bij Kupan werken (het salesteam).

  Om de bezoeker duidelijke informatie te geven over de producten en branches is er voor gekozen om hiervoor duidelijke pagina’s voor te maken. Zo heeft elke branche en product zijn eigen look en feel waarbij een directe call to action is naar de webshop en het contactformulier. Tevens zijn op deze pagina’s meer informatie te vinden zoals de productfoto’s, productinformatie en de downloads (productbladen)

  Om de website goed te laten aansluiten op de website heb ik er voor gekozen om de huisstijl over te nemen. Zo krijgen de website en de webshop dezelfde look en feel. De website heb ik de keuze gemaakt om bij zowel de productcategorieën als de branchecategorieën een submenu op de pagina te plaatsen zodat de gebruiker gemakkelijk kan navigeren tussen de producten en branches. Daarbij heeft elke categorie een andere kleur, ter herkenning.

 • Het project

 • De opdracht
  De focus ligt hier op het ontwikkelen van de ultieme user experience voor Kupan en haar gebruikers. De digitale klantbeleving staat voorop. De website heeft als doel het informeren van de bezoekers. De website moet aansluiten op de vernieuwde webshop.

  Mijn uitdadingen
  • Welke onderdelen mist de bezoeker op de huidige website.
  • Hoe laat je de website aansluiten op de webshop.

  Specifieke rol
  Conceptontwikkeling, Interaction Design, User Experience en Graphic Design.


Website Kupan Homepage
Website Kupan Over Ons
Website Kupan Branches en producten
Website Kupan Branches en Producten
Website Kupan Contact en Offerte aanvragenGebruikte programma's

Adobe Illustrator
In Adobe Illustrator heb ik alle wireframes uitgewerkt aan de hand van de user needs en card sorting test. Van daaruit heb ik deze wireframes omgezet naar een grafisch eindontwerp.

Axure Pro
In Axure Pro is er het prototype ontwikkelt zodat er getest kon worden met de eindgebruikers.

Wordpress
De website is gebouwd op het CMS Wordpress. Zo kunnen de contentmanagers gemakkelijk content aanpassen en zelf beheren.

Unieke ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn unieke ontwerpen?
Bekijk ze hiernaast, door te klikken op één van deze vier ontwerpen kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!